Nabeschouwing Porto - Milan (1-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Porto het dinsdag 19 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Milan (1-0)

Het Champions League duel tussen Porto en Milan is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 1-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door L. Diaz, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Porto uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Porto - Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Porto Gele kaart voor Sergio Oliveira Porto
16' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Tomori Milan
20' Gele kaart Milan Gele kaart voor O. Giroud Milan
38' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Uribe Porto
46' Wissel Porto Wissel Z. Sanusi voor Wendell Porto
58' Wissel Milan Wissel P. Kalulu voor F. Ballo Toure Milan
58' Wissel Milan Wissel Z. Ibrahimovic voor O. Giroud Milan
59' Wissel Milan Wissel A. Romagnoli voor F. Tomori Milan
65' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz met assist van M. Taremi Porto 1-0
67' Wissel Milan Wissel T. Bakayoko voor S. Tonali Milan
67' Wissel Porto Wissel J. Corona voor Evanilson Porto
67' Wissel Porto Wissel Vitinha voor Sergio Oliveira Porto
81' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Kalulu Milan
82' Wissel Milan Wissel D. Maldini voor R. Krunic Milan
84' Wissel Porto Wissel T. Martinez voor M. Taremi Porto
87' Gele kaart Milan Gele kaart voor Z. Ibrahimovic Milan
90' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Leao Milan
91' Wissel Porto Wissel M. Grujic voor Otavio Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Milan
Opstellingen Porto - Milan
De opstellingen van Porto en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Milan

Porto en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Milan elkaar treffen in de Champions League.

Winst Porto 0
Winst Milan 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 3e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 4e plaats.