In de Champions League neemt Sevilla het dinsdag 2 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Lille (1-2)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Lille is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. Ocampos, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. David in de 43e minuut zorgde er even later voor dat Lille weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 51e minuut zette J. Ikone zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lille de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Istvan Kovacs, waardoor Lille een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Lille
Goals
1
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
5
6
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
112
95
Gevaarlijke aanvallen
66
39
Passes
509
370
Overtredingen
17
12
Corners
8
3
Wissels
5
3
LIVE Sevilla - Lille 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Ocampos met assist van R. Mir Sevilla 1-0
42' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor T. Delaney Sevilla
43' Penalty Lille Penalty J. David Lille 1-1
51' Doelpunt Lille Doelpunt J. Ikone met assist van Z. Celik Lille 1-2
57' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor Suso Sevilla
57' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor R. Mir Sevilla
57' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor T. Delaney Sevilla
60' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Y. En Nesyri Sevilla
62' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Lopetegui Sevilla
65' Wissel Sevilla Wissel G. Montiel voor J. Navas Sevilla
72' Wissel Lille Wissel Y. Yazici voor T. Weah Lille
72' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor O. Torres Sevilla
75' Wissel Lille Wissel A. Onana voor R. Sanches Lille
78' Gele kaart Lille Gele kaart voor J. Bamba Lille
79' Gele kaart Lille Gele kaart voor J. Ikone Lille
86' Wissel Lille Wissel Xeka voor J. David Lille
87' Gele kaart Lille Gele kaart voor B. Andre Lille
90' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Ocampos Sevilla
95' Gele kaart Lille Gele kaart voor Xeka Lille
95' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Montiel Sevilla
96' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
96' Gele kaart Lille Gele kaart voor I. Grbic Lille
97' Gele kaart Lille Gele kaart voor Y. Yazici Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Lille
Opstellingen Sevilla - Lille
De opstellingen van Sevilla en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Lille

Sevilla en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Lille in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sevilla 0
Winst Lille 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 3e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sevilla - Lille Opstelling Sevilla Opstelling Lille Live Sevilla - Lille Live Sevilla - Lille kijken Sevilla - Lille kijken Live Sevilla - Lille stream Sevilla - Lille Fox Sports Nabeschouwing Sevilla - Lille Uitslag Sevilla - Lille Statistieken Sevilla - Lille Champions League 2021/2022 Sevilla - Lille wedden Sevilla - Lille gokken Sevilla - Lille Unibet