Nabeschouwing Sevilla - Salzburg (1-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Sevilla het dinsdag 14 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Salzburg (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Sevilla en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 13e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg K. Adeyemi van Salzburg via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat Salzburg via L. Sucic op 0-1 kwam te staan. Een penalty in de 37e minuut was de ideale kans voor Salzburg om te scoren. L. Sucic was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

I. Rakitic zette Sevilla even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter Aleksey Kulbakov toegekende penalty wist te benutten. In de 50e minuut moest Sevilla verder met een man minder, nadat Y. En Nesyri een tweede gele kaart kreeg.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sevilla - Salzburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
13' Penalty gemist Salzburg Penalty gemist K. Adeyemi Salzburg
15' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Seiwald Salzburg
21' Penalty Salzburg Penalty L. Sucic Salzburg 0-1
26' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Y. En Nesyri Sevilla
37' Penalty gemist Salzburg Penalty gemist L. Sucic Salzburg
42' Penalty Sevilla Penalty I. Rakitic Sevilla 1-1
46' Wissel Sevilla Wissel L. Ocampos voor Suso Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor J. Jordan Sevilla
50' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor Y. En Nesyri Sevilla
51' Wissel Salzburg Wissel K. Piatkowski voor M. Wober Salzburg
58' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor Papu Gomez Sevilla
65' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor I. Rakitic Sevilla
66' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor I. Rakitic Sevilla
67' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor B. Sesko Salzburg
79' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor N. Seiwald Salzburg
80' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor K. Adeyemi Salzburg
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor T. Delaney Sevilla
84' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Navas Sevilla
84' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Capaldo Salzburg
87' Wissel Sevilla Wissel G. Montiel voor J. Navas Sevilla
93' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Camara Salzburg
94' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Okafor Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Salzburg
Opstellingen Sevilla - Salzburg
De opstellingen van Sevilla en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Salzburg

Sevilla en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Salzburg elkaar treffen in de Champions League.