Nabeschouwing Sevilla - Wolfsburg (2-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Sevilla het dinsdag 23 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Wolfsburg (2-0)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Jordan, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sevilla opnieuw te scoren. In de 97e minuut was het R. Mir die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sevilla.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sevilla.

LIVE Sevilla - Wolfsburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Jordan met assist van I. Rakitic Sevilla 1-0
37' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Reges Sevilla
52' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
66' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Philipp voor Y. Gerhardt VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Lukebakio voor A. Vranckx VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel P. Otavio voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel K. Mbabu voor R. Baku VfL Wolfsburg
80' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor Papu Gomez Sevilla
81' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor M. El Haddadi Sevilla
82' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
82' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor J. Jordan Sevilla
88' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Ginczek voor J. Brooks VfL Wolfsburg
90' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor L. Nmecha VfL Wolfsburg
94' Wissel Sevilla Wissel L. Augustinsson voor Diego Carlos Sevilla
94' Wissel Sevilla Wissel K. Rekik voor I. Rakitic Sevilla
97' Doelpunt Sevilla Doelpunt R. Mir met assist van L. Ocampos Sevilla 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Wolfsburg
Opstellingen Sevilla - Wolfsburg
De opstellingen van Sevilla en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Florian Kohfeldt
Voorbeschouwing Sevilla - Wolfsburg

Sevilla en Wolfsburg spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Wolfsburg in de Champions League vond plaats op 29 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sevilla 0
Winst Wolfsburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 4e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 3e plaats.