Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Monaco (2-2) || Champions League 2021/2022

Woensdag 25 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Shakhtar Donetsk het woensdag 25 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Oblasny SportKomplex Metalist in Kharkiv.

Via de Shakhtar Donetsk - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Monaco (2-2)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 2-2 score.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door W. Ben Yedder, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Ben Yedder op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Shakhtar Donetsk de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Marlos.

Na 114 minuten was het R. Aguilar die de bal in eigen doel werkte, waardoor Shakhtar Donetsk op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Shakhtar Donetsk - Monaco 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Volland Monaco
18' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van K. Volland Monaco 0-1
39' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van C. Henrique Monaco 0-2
40' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Dodo Shakhtar Donetsk
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Ismaily voor M. Matviienko Shakhtar Donetsk
54' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Tete Shakhtar Donetsk
66' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Marlos voor Tete Shakhtar Donetsk
70' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Marlon Shakhtar Donetsk
70' Wissel Monaco Wissel Jean Lucas voor G. Martins Monaco
72' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Golovin Monaco
74' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Marlos met assist van Alan Patrick Shakhtar Donetsk 1-2
76' Wissel Monaco Wissel W. Isidor voor W. Ben Yedder Monaco
76' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor A. Golovin Monaco
80' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor M. Solomon Shakhtar Donetsk
81' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Fofana Monaco
82' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel M. Mudryk voor M. Solomon Shakhtar Donetsk
86' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel T. Stepanenko voor M. Antonio Shakhtar Donetsk
98' Wissel Monaco Wissel R. Aguilar voor D. Sidibe Monaco
101' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Fernando voor L. Traore Shakhtar Donetsk
101' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel S. Kryvtsov voor Vitao Shakhtar Donetsk
106' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor S. Kryvtsov Shakhtar Donetsk
107' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Badiashile Monaco
113' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Fernando Shakhtar Donetsk
114' Eigen doelpunt Shakhtar Donetsk Eigen doelpunt R. Aguilar Shakhtar Donetsk 2-2
116' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor R. De Zerbi Shakhtar Donetsk
117' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor C. Henrique Monaco
117' Wissel Monaco Wissel A. Disasi voor A. Tchouameni Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Monaco
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Monaco
Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Monaco

Shakhtar Donetsk en Monaco spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk en Monaco in de Champions League vond plaats op 17 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhtar Donetsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Shakhtar Donetsk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Monaco slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.