Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Sheriff (1-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 7 december 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Shakhtar Donetsk het dinsdag 7 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Oblasny SportKomplex Metalist in Kharkiv.

Via de Shakhtar Donetsk - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Sheriff (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Sheriff geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Fernando, waarmee Shakhtar Donetsk met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sheriff het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk B. Nikolov die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Shakhtar Donetsk - Sheriff 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Fernando Shakhtar Donetsk
18' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor E. Addo Sheriff
42' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Fernando met assist van S. Kryvtsov Shakhtar Donetsk 1-0
46' Wissel Sheriff Wissel B. Nikolov voor D. Kolovos Sheriff
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Tete voor G. Sudakov Shakhtar Donetsk
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel M. Mudryk voor Fernando Shakhtar Donetsk
67' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Maycon voor A. Bondarenko Shakhtar Donetsk
67' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Ismaily voor V. Korniienko Shakhtar Donetsk
78' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor M. Mudryk Shakhtar Donetsk
83' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor G. Dulanto Sheriff
86' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel O. Shevchenko voor A. Pyatov Shakhtar Donetsk
93' Doelpunt Sheriff Doelpunt B. Nikolov Sheriff 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Sheriff
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Sheriff
De opstellingen van Shakhtar Donetsk en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shakhtar Donetsk gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Sheriff

Shakhtar Donetsk en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Donatas Rumšas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk en Sheriff in de Champions League vond plaats op 15 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheriff. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sheriff favoriet. 1 keer wist de ploeg van Shakhtar Donetsk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Shakhtar Donetsk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Shakhtar Donetsk 0
Winst Sheriff 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shakhtar Donetsk op een 4e positie staat, terwijl we Sheriff terugvinden op de 3e plaats.