Nabeschouwing Shamrock Rovers - Slovan Bratislava (2-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 13 juli 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Shamrock Rovers het dinsdag 13 juli 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Waterford Regional Sports Centre in Dublin.

Via de Shamrock Rovers - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shamrock Rovers - Slovan Bratislava (2-1)

Het Champions League duel tussen Shamrock Rovers en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Mario Zebec geëindigd in een 2-1 overwinning voor Shamrock Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. G. Burke maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Shamrock Rovers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Shamrock Rovers vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Towell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Slovan Bratislava de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Weiss. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Slovan Bratislava kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Zebec, waardoor Shamrock Rovers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Shamrock Rovers - Slovan Bratislava 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shamrock Rovers - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Shamrock Rovers Penalty G. Burke Shamrock Rovers 1-0
18' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor D. Mandroiu Shamrock Rovers
23' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor E. Henty Slovan Bratislava
33' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor G. Kashia Slovan Bratislava
47' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor G. ONeill Shamrock Rovers
59' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Cavric voor D. Hrncar Slovan Bratislava
59' Wissel Slovan Bratislava Wissel I. Rabiu voor E. Henty Slovan Bratislava
64' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt R. Towell met assist van R. Gaffney Shamrock Rovers 2-0
71' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Watts voor G. ONeill Shamrock Rovers
73' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt V. Weiss met assist van R. Ratao Slovan Bratislava 2-1
73' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Towell Shamrock Rovers
81' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. Hoare voor J. OBrien Shamrock Rovers
82' Wissel Slovan Bratislava Wissel J. Zmrhal voor R. Ratao Slovan Bratislava
84' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. Greene voor R. Towell Shamrock Rovers
86' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. de Kamps Slovan Bratislava
90' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Abena voor J. de Kamps Slovan Bratislava
90' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Mustafic voor V. Weiss Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Shamrock Rovers - Slovan Bratislava
Opstellingen Shamrock Rovers - Slovan Bratislava
De opstellingen van Shamrock Rovers en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shamrock Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.