Nabeschouwing Sheriff - Inter Milan (1-3) || Champions League 2021/2022

Woensdag 3 november 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Sheriff het woensdag 3 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Inter Milan (1-3)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 1-3 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Brozovic, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Inter vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Skriniar op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee A. Sanchez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 92 minuten deed A. Traore iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sheriff werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Sheriff echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Inter Milan.

LIVE Sheriff - Inter Milan 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor E. Addo Sheriff
43' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Darmian Inter
46' Wissel Inter Wissel D. Dumfries voor M. Darmian Inter
51' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Cristiano Sheriff
54' Doelpunt Inter Doelpunt M. Brozovic met assist van A. Vidal Inter 0-1
61' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor D. Kolovos Sheriff
61' Wissel Sheriff Wissel S. Radeljic voor E. Addo Sheriff
63' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Fernando Costanza Sheriff
64' Wissel Inter Wissel I. Perisic voor F. Dimarco Inter
66' Doelpunt Inter Doelpunt M. Skriniar Inter 0-2
67' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Skriniar Inter
73' Wissel Sheriff Wissel Bruno voor D. Kolovos Sheriff
81' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
81' Wissel Inter Wissel J. Correa voor E. Dzeko Inter
81' Wissel Sheriff Wissel K. Julien voor J. Jakhshibaev Sheriff
82' Doelpunt Inter Doelpunt A. Sanchez Inter 0-3
85' Wissel Inter Wissel A. Ranocchia voor S. de Vrij Inter
92' Doelpunt Sheriff Doelpunt A. Traore met assist van S. Thill Sheriff 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Inter Milan
Opstellingen Sheriff - Inter Milan
De opstellingen van Sheriff en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sheriff - Inter Milan

Sheriff en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Inter Milan in de Champions League vond plaats op 19 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sheriff te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheriff. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sheriff 0
Winst Inter Milan 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheriff op een 2e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.