Nabeschouwing Sheriff - Shakhtar Donetsk (2-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Sheriff het woensdag 15 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Shakhtar Donetsk (2-0)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Shakhtar Donetsk is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Traore, waarmee Sheriff met 1-0 de leiding nam. Sheriff vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Yansane op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sheriff.

LIVE Sheriff - Shakhtar Donetsk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sheriff Doelpunt A. Traore met assist van Cristiano Sheriff 1-0
42' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor G. Dulanto Sheriff
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Marlos voor Tete Shakhtar Donetsk
55' Wissel Sheriff Wissel M. Yansane voor D. Kolovos Sheriff
62' Doelpunt Sheriff Doelpunt M. Yansane met assist van Cristiano Sheriff 2-0
65' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel M. Mudryk voor Fernando Shakhtar Donetsk
65' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Alan Patrick voor M. Antonio Shakhtar Donetsk
67' Wissel Sheriff Wissel Bruno voor J. Jakhshibaev Sheriff
85' Wissel Sheriff Wissel B. Nikolov voor F. Castaneda Sheriff
85' Wissel Sheriff Wissel S. Radeljic voor E. Addo Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Shakhtar Donetsk
Opstellingen Sheriff - Shakhtar Donetsk
De opstellingen van Sheriff en Shakhtar Donetsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shakhtar Donetsk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheriff - Shakhtar Donetsk

Sheriff en Shakhtar Donetsk spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Sheriff en Shakhtar Donetsk elkaar treffen in de Champions League.