Nabeschouwing Valur - Dinamo Zagreb (0-2) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 13 juli 2021 - 22:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Valur het dinsdag 13 juli 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Origovöllurinn in Reykjavík.

Via de Valur - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valur - Dinamo Zagreb (0-2)

Het Champions League duel tussen Valur en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Zaven Hovhannisyan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door L. Ivanusec, waarmee Dinamo Zagreb met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Dinamo Zagreb opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het M. Orsic die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Dinamo Zagreb.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb.

LIVE Valur - Dinamo Zagreb 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valur - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt L. Ivanusec met assist van L. Majer Dinamo Zagreb 0-1
34' Gele kaart Valur Gele kaart voor K. Sigurdsson Valur
58' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Misic voor L. Ivanusec Dinamo Zagreb
58' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Franjic voor K. Jakic Dinamo Zagreb
60' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Misic Dinamo Zagreb
63' Wissel Valur Wissel P. Pedersen voor S. Hjaltested Valur
63' Wissel Valur Wissel A. Adolphsson voor S. E. Larusson Valur
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranovic voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Kastrati voor L. Majer Dinamo Zagreb
81' Wissel Valur Wissel A. Ormarsson voor B. Heimisson Valur
81' Wissel Valur Wissel H. Sigurdsson voor C. Kohler Valur
83' Wissel Valur Wissel A. Smarason voor G. Tryggvason Valur
89' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic met assist van L. Kastrati Dinamo Zagreb 0-2
89' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Menalo voor M. Orsic Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Valur - Dinamo Zagreb
Opstellingen Valur - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Valur en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Damir Krznar
Voorbeschouwing Valur - Dinamo Zagreb

Valur en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zaven Hovhannisyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valur en Dinamo Zagreb in de Champions League vond plaats op 7 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Zagreb favoriet. 1 keer wist de ploeg van Valur te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Valur. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.