Nabeschouwing Young Boys - Atalanta (3-3) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Young Boys het dinsdag 23 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Wankdorf (Bern) in Bern.

Via de Young Boys - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Atalanta (3-3)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Young Boys en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Zapata, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Young Boys kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Siebatcheu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette J. L. Palomino zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Sierro de 2-2 maakte voor Young Boys. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Young Boys leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 84 minuten op voorsprong na een goal van S. Hefti: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Atalanta. In de 88e minuut was het L. Muriel die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Siebert bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Young Boys - Atalanta 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van R. Freuler Atalanta 0-1
22' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor U. Garcia Young Boys
39' Doelpunt Young Boys Doelpunt J. Siebatcheu met assist van M. Aebischer Young Boys 1-1
44' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor N. Moumi Ngamaleu Young Boys
46' Wissel Atalanta Wissel G. Pezzella voor D. Zappacosta Atalanta
51' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. L. Palomino met assist van M. Pasalic Atalanta 1-2
63' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Demiral Atalanta
66' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor S. Hefti Young Boys
67' Wissel Young Boys Wissel V. Sierro voor F. Rieder Young Boys
67' Wissel Young Boys Wissel F. Mambimbi voor E. Meschack Young Boys
71' Wissel Atalanta Wissel B. Djimsiti voor M. Demiral Atalanta
71' Wissel Atalanta Wissel T. Koopmeiners voor M. Pasalic Atalanta
77' Wissel Atalanta Wissel M. Pessina voor R. Freuler Atalanta
80' Doelpunt Young Boys Doelpunt V. Sierro met assist van N. Moumi Ngamaleu Young Boys 2-2
84' Doelpunt Young Boys Doelpunt S. Hefti Young Boys 3-2
87' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor J. Maehle Atalanta
88' Doelpunt Atalanta Doelpunt L. Muriel Atalanta 3-3
88' Wissel Young Boys Wissel W. Kanga voor J. Siebatcheu Young Boys
92' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor D. Zapata Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Atalanta
Opstellingen Young Boys - Atalanta
De opstellingen van Young Boys en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Young Boys - Atalanta

Young Boys en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Young Boys en Atalanta in de Champions League vond plaats op 29 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 1 keer wist de ploeg van Young Boys te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Young Boys. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Young Boys 0
Winst Atalanta 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Young Boys op een 4e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 3e plaats.