Nabeschouwing Young Boys - Manchester United (2-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Young Boys het dinsdag 14 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Wankdorf (Bern) in Bern.

Via de Young Boys - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Manchester United (2-1)

Het Champions League duel tussen Young Boys en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Ronaldo, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. In de 35e minuut moest A. Wan-Bissaka van het veld vertrekken nadat scheidsrechter François Letexier een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Manchester United verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte N. Moumi Ngamaleu namens Young Boys in de 66e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Siebatcheu namens Young Boys in de 95e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Young Boys een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Young Boys - Manchester United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Manchester United Doelpunt C. Ronaldo met assist van B. Fernandes Manchester United 0-1
35' Rode kaart Manchester United Rode kaart voor A. Wan-Bissaka Manchester United
37' Wissel Manchester United Wissel D. Dalot voor J. Sancho Manchester United
46' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor C. Fassnacht Young Boys
46' Wissel Manchester United Wissel R. Varane voor D. van de Beek Manchester United
46' Wissel Young Boys Wissel J. Siebatcheu voor V. Sierro Young Boys
50' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor C. Martins Pereira Young Boys
64' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor R. Varane Manchester United
66' Doelpunt Young Boys Doelpunt N. Moumi Ngamaleu met assist van S. Hefti Young Boys 1-1
72' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor C. Ronaldo Manchester United
72' Wissel Manchester United Wissel N. Matic voor B. Fernandes Manchester United
82' Wissel Young Boys Wissel F. Rieder voor C. Martins Pereira Young Boys
83' Wissel Young Boys Wissel M. Sulejmani voor S. Hefti Young Boys
89' Wissel Manchester United Wissel A. Martial voor Fred Manchester United
92' Wissel Young Boys Wissel W. Kanga voor M. Elia Young Boys
92' Wissel Young Boys Wissel C. Zesiger voor S. Lauper Young Boys
95' Doelpunt Young Boys Doelpunt J. Siebatcheu Young Boys 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Manchester United
Opstellingen Young Boys - Manchester United
De opstellingen van Young Boys en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Young Boys - Manchester United

Young Boys en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Young Boys en Manchester United in de Champions League vond plaats op 27 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Young Boys te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Young Boys. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.