Nabeschouwing Barcelona - Inter Milan (3-3) || Champions League 2022/2023

Woensdag 12 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Barcelona het woensdag 12 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Inter Milan (3-3)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Barcelona en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door O. Dembele, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. Inter kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Barella, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette L. Martinez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam. In de 78e minuut scoorde FC Barcelona via O. Dembele, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Inter via F. Acerbi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Szymon Marciniak. Na 97 minuten werd S. Inzaghi van Inter met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Inter het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Barcelona - Inter Milan 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembele met assist van S. Roberto FC Barcelona 1-0
50' Doelpunt Inter Doelpunt N. Barella met assist van A. Bastoni Inter 1-1
52' Gele kaart Inter Gele kaart voor L. Martinez Inter
55' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. de Vrij Inter
63' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van H. Calhanoglu Inter 1-2
64' Wissel FC Barcelona Wissel F. de Jong voor S. Busquets FC Barcelona
64' Wissel FC Barcelona Wissel A. Fati voor Raphinha FC Barcelona
67' Wissel Inter Wissel M. Darmian voor F. Dimarco Inter
72' Wissel FC Barcelona Wissel S. Roberto voor FC Barcelona
72' Wissel FC Barcelona Wissel A. Balde voor M. Alonso FC Barcelona
72' Wissel Inter Wissel F. Kessie voor S. Roberto Inter
76' Wissel Inter Wissel R. Gosens voor H. Calhanoglu Inter
76' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor R. Bellanova E. Dzeko FC Barcelona
78' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembele FC Barcelona
82' Wissel FC Barcelona Wissel R. Lewandowski voor FC Barcelona 2-2
82' Gele kaart Inter Gele kaart voor F. Torres Gavi Inter
84' Wissel Inter Wissel H. Mkhitaryan voor Inter
85' Wissel Inter Wissel K. Asllani voor N. Barella Inter
85' Doelpunt Inter Doelpunt F. Acerbi met assist van A. Bastoni Inter
89' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Gosens met assist van L. Martinez FC Barcelona 2-3
92' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Lewandowski E. Garcia Inter 3-3
97' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Inzaghi Inter
97' Rode kaart Inter Rode kaart voor S. Inzaghi Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Inter Milan
Opstellingen Barcelona - Inter Milan
De opstellingen van Barcelona en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Inter Milan

Barcelona en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Inter Milan in de Champions League vond plaats op 4 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Inter Milan slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 5
Winst Inter Milan 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 3e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.