Nabeschouwing Bayern München - Inter Milan (2-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 1 november 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Bayern München het dinsdag 1 november 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Inter Milan (2-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door B. Pavard, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. M. Choupo-Moting op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bayern München.

LIVE Bayern München - Inter Milan 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt B. Pavard met assist van J. Kimmich FC Bayern München 1-0
38' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Sabitzer FC Bayern München
40' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gosens Inter
46' Wissel FC Bayern München Wissel A. Davies voor D. Upamecano FC Bayern München
48' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
60' Wissel Inter Wissel E. Dzeko voor L. Martinez Inter
60' Wissel Inter Wissel H. Calhanoglu voor R. Gagliardini Inter
60' Wissel Inter Wissel H. Mkhitaryan voor N. Barella Inter
65' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor N. Mazraoui FC Bayern München
66' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor S. Mane FC Bayern München
72' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt E. M. Choupo-Moting met assist van A. Davies FC Bayern München 2-0
73' Wissel FC Bayern München Wissel M. Tel voor E. M. Choupo-Moting FC Bayern München
76' Wissel Inter Wissel V. Carboni voor J. Correa Inter
76' Wissel Inter Wissel M. Skriniar voor S. de Vrij Inter
76' Wissel FC Bayern München Wissel P. Wanner voor K. Coman FC Bayern München
88' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Stanisic FC Bayern München
90' Gele kaart Inter Gele kaart voor V. Carboni Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Inter Milan
Opstellingen Bayern München - Inter Milan
De opstellingen van Bayern München en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.