Voorbeschouwing Benfica - PSG (0-0) || Champions League

Woensdag 5 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Benfica het woensdag 5 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Benfica - PSG 0-0

Vanaf woensdag 5 oktober 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Benfica - PSG volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 17 uur, 16 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - PSG
Opstellingen Benfica - PSG

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Benfica - PSG

Benfica en PSG spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en PSG in de Champions League vond plaats op 10 december 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Benfica als PSG wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 1
Winst PSG 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 2e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Benfica - PSG Opstelling Benfica Opstelling PSG Live Benfica - PSG Live Benfica - PSG kijken Benfica - PSG kijken Live Benfica - PSG stream Benfica - PSG Fox Sports Nabeschouwing Benfica - PSG Uitslag Benfica - PSG Statistieken Benfica - PSG Champions League 2022/2023 Benfica - PSG wedden Benfica - PSG gokken Benfica - PSG Unibet