Nabeschouwing Bodø / Glimt - Dinamo Zagreb (1-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Bodø / Glimt het dinsdag 16 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Dinamo Zagreb (1-0)

Het Champions League duel tussen Bodø / Glimt en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door A. Pellegrino, waarmee Bodø / Glimt met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Dinamo Zagreb dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bodø / Glimt.

LIVE Bodø / Glimt - Dinamo Zagreb 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt A. Pellegrino met assist van J. Mvuka Mugisha Bodø / Glimt 1-0
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Ivanusec voor D. Spikic Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Petkovic voor J. Drmic Dinamo Zagreb
52' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Misic Dinamo Zagreb
68' Wissel Bodø / Glimt Wissel R. Espejord voor L. Salvesen Bodø / Glimt
69' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Emreli voor M. Orsic Dinamo Zagreb
77' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor M. Baturina Dinamo Zagreb
81' Wissel Bodø / Glimt Wissel G. Koomson voor J. Mvuka Mugisha Bodø / Glimt
81' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Gronbaek voor E. K. Hagen Bodø / Glimt
87' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor E. Dilaver Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - Dinamo Zagreb
Opstellingen Bodø / Glimt - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Bodø / Glimt en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.