Nabeschouwing Bodø / Glimt - Linfield (8-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 27 juli 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Bodø / Glimt het woensdag 27 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Linfield. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Linfield live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Linfield (8-0)

Het Champions League duel tussen Bodø / Glimt en Linfield is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 8-0 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door H. Vetlesen, waarmee Bodø / Glimt met 1-0 de leiding nam. In de 21e minuut moest K. Millar van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Roei Reinshreiber een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Linfield verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Bodø / Glimt vervolgens op 2-0. Het was V. Boniface die vanaf 11 meter wist te scoren in de 21e minuut.

In de 25e minuut volgde een derde treffer van Bodø / Glimt, waarmee A. Pellegrino zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Bodø / Glimt geen gas terug, waardoor in de 29e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van U. Saltnes. De vijfde treffer van Bodø / Glimt viel in de 52e minuut en kwam op naam te staan van R. Espejord. Even later viel in de 54e minuut opnieuw een doelpunt. Het was A. Pellegrino van Bodø / Glimt die de score op 6-0 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 73 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Bodø / Glimt. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van A. Sampsted die de stand in de wedstrijd op 7-0 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 88e minuut scoorde R. Espejord de 8-0 voor Bodø / Glimt en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Roei Reinshreiber bij een 8-0 eindstand in het voordeel van Bodø / Glimt.

LIVE Bodø / Glimt - Linfield 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Linfield teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt H. Vetlesen met assist van J. Mugisha Bodø / Glimt 1-0
21' Rode kaart Linfield Rode kaart voor K. Millar Linfield
21' Penalty Bodø / Glimt Penalty V. Boniface Bodø / Glimt 2-0
25' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt A. Pellegrino met assist van B. Wembangomo Bodø / Glimt 3-0
29' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt U. Saltnes met assist van A. Sampsted Bodø / Glimt 4-0
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Tjaerandsen-Skau voor B. Wembangomo Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel R. Espejord voor V. Boniface Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Konradsen voor U. Saltnes Bodø / Glimt
52' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt R. Espejord Bodø / Glimt 5-0
54' Penalty Bodø / Glimt Penalty A. Pellegrino Bodø / Glimt 6-0
55' Gele kaart Linfield Gele kaart voor J. Mulgrew Linfield
56' Wissel Linfield Wissel K. McClean voor J. Mulgrew Linfield
57' Wissel Linfield Wissel A. Clarke voor S. Fallon Linfield
57' Wissel Linfield Wissel C. Palmer voor J. Stewart Linfield
62' Wissel Linfield Wissel N. Quinn voor R. McDaid Linfield
63' Wissel Bodø / Glimt Wissel G. Koomson voor J. Mugisha Bodø / Glimt
65' Gele kaart Linfield Gele kaart voor K. McClean Linfield
70' Wissel Bodø / Glimt Wissel S. Sorli voor A. Pellegrino Bodø / Glimt
73' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt A. Sampsted met assist van H. Vetlesen Bodø / Glimt 7-0
75' Wissel Linfield Wissel J. Archer voor M. Clarke Linfield
88' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt R. Espejord met assist van S. Sorli Bodø / Glimt 8-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - Linfield
Opstellingen Bodø / Glimt - Linfield
De opstellingen van Bodø / Glimt en Linfield zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Linfield zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.