Nabeschouwing Bodø / Glimt - Žalgiris (5-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 3 augustus 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Bodø / Glimt het woensdag 3 augustus 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Žalgiris (5-0)

Het Champions League duel tussen Bodø / Glimt en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Istvan Vad II geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. H. Vetlesen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bodø / Glimt vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Bodø / Glimt vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Pellegrino op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Bodø / Glimt, waarmee L. Salvesen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bodø / Glimt geen gas terug, waardoor in de 61e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Hoibraaten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Bodø / Glimt. Deze werd gescoord door R. Espejord in de 93e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Istvan Vad II bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Bodø / Glimt.

LIVE Bodø / Glimt - Žalgiris 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Bodø / Glimt Wissel I. H. Amundsen voor B. Moe Bodø / Glimt
32' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor J. Bopesu Žalgiris
33' Penalty Bodø / Glimt Penalty H. Vetlesen Bodø / Glimt 1-0
36' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt A. Pellegrino met assist van U. Saltnes Bodø / Glimt 2-0
41' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor F. Ourega Žalgiris
52' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor B. Wembangomo Bodø / Glimt
58' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt L. Salvesen met assist van A. Pellegrino Bodø / Glimt 3-0
61' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt M. Hoibraaten met assist van E. K. Hagen Bodø / Glimt 4-0
67' Wissel Žalgiris Wissel D. Kazlauskas voor M. Oyewusi Žalgiris
67' Wissel Žalgiris Wissel S. Mikoliunas voor J. Bopesu Žalgiris
67' Wissel Žalgiris Wissel G. Jarusevicius voor F. Ourega Žalgiris
80' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor P. Mamic Žalgiris
80' Wissel Bodø / Glimt Wissel R. Espejord voor L. Salvesen Bodø / Glimt
80' Wissel Bodø / Glimt Wissel S. Sorli voor A. Pellegrino Bodø / Glimt
88' Wissel Bodø / Glimt Wissel G. Koomson voor H. Vetlesen Bodø / Glimt
88' Wissel Žalgiris Wissel M. Kuklys voor O. Buff Žalgiris
88' Wissel Žalgiris Wissel F. Kyeremeh voor R. Oliveira Žalgiris
93' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt R. Espejord Bodø / Glimt 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - Žalgiris
Opstellingen Bodø / Glimt - Žalgiris
De opstellingen van Bodø / Glimt en Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Žalgiris zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bodø / Glimt - Žalgiris

Bodø / Glimt en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Vad II en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bodø / Glimt en Žalgiris elkaar treffen in de Champions League.