Nabeschouwing CFR Cluj - Pyunik (2-2) (3-4 na strafschoppen) || Champions League 2022/2023

Woensdag 13 juli 2022 - 20:30 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt CFR Cluj het woensdag 13 juli 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CMC in Cluj-Napoca.

Via de CFR Cluj - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Pyunik (2-2) (3-4 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen CFR Cluj en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een overwinning voor Pyunik. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Pyunik het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door N. Boateng, waarmee CFR Cluj met 1-0 de leiding nam. Pyunik kwam in de 89e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Gajic, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 94e minuut zette C. Petrila zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee CFR Cluj de leiding in de wedstrijd nam.

Pyunik kreeg een penalty toegewezen in de 109e minuut, die werd genomen door H. Harutyunyan. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Na 119 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Z. Gajic de 2-2 maakte namens Pyunik.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Pyunik, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE CFR Cluj - Pyunik 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt N. Boateng met assist van C. Deac CFR Cluj 1-0
20' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor M. Kovalenko Pyunik
46' Wissel Pyunik Wissel L. Juricic voor U. Nenadovic Pyunik
48' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor E. Cociuc Pyunik
54' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Y. Otubanjo Pyunik
61' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor N. Boateng CFR Cluj
64' Wissel Pyunik Wissel N. Mladenovic voor A. Gonzalez Pyunik
64' Wissel Pyunik Wissel H. Harutyunyan voor R. Zambrano Pyunik
71' Wissel CFR Cluj Wissel C. Petrila voor A. Paun CFR Cluj
85' Wissel Pyunik Wissel D. Davidyan voor Y. Otubanjo Pyunik
87' Wissel CFR Cluj Wissel M. Dugandzic voor G. Debeljuh CFR Cluj
87' Wissel CFR Cluj Wissel M. Bordeianu voor L. Cvek CFR Cluj
89' Doelpunt Pyunik Doelpunt Z. Gajic met assist van H. Harutyunyan Pyunik 1-1
92' Wissel Pyunik Wissel G. Najaryan voor S. Vakulenko Pyunik
94' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt C. Petrila met assist van C. Deac CFR Cluj 2-1
96' Wissel CFR Cluj Wissel E. Yeboah voor Roger CFR Cluj
103' Wissel Pyunik Wissel A. Avagyan voor Juninho Pyunik
109' Penalty gemist Pyunik Penalty gemist H. Harutyunyan Pyunik
114' Wissel CFR Cluj Wissel Yuri Matias voor N. Boateng CFR Cluj
114' Wissel CFR Cluj Wissel K. Muhar voor C. Deac CFR Cluj
119' Doelpunt Pyunik Doelpunt Z. Gajic Pyunik 2-2
1' Penalty gescoord in shootout CFR Cluj Penalty gescoord in shootout M. Dugandzic CFR Cluj 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Pyunik Penalty gescoord in shootout E. Cociuc Pyunik 1-1
2' Penalty gemist in shootout CFR Cluj Penalty gemist in shootout C. Petrila CFR Cluj
2' Penalty gescoord in shootout Pyunik Penalty gescoord in shootout A. Dashyan Pyunik 1-2
3' Penalty gescoord in shootout CFR Cluj Penalty gescoord in shootout A. Burca CFR Cluj 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Pyunik Penalty gescoord in shootout H. Harutyunyan Pyunik 2-3
4' Penalty gescoord in shootout CFR Cluj Penalty gescoord in shootout K. Muhar CFR Cluj 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Pyunik Penalty gescoord in shootout A. Avagyan Pyunik 3-4
5' Penalty gemist in shootout CFR Cluj Penalty gemist in shootout M. Camora CFR Cluj
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Pyunik
Opstellingen CFR Cluj - Pyunik
De opstellingen van CFR Cluj en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing CFR Cluj - Pyunik

CFR Cluj en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CFR Cluj en Pyunik in de Champions League vond plaats op 5 juli 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.