Nabeschouwing Club Brugge - Porto (0-4) || Champions League 2022/2023

Woensdag 26 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Club Brugge het woensdag 26 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Marbella Football Center - Sur 1 in San Pedro de Alcántara.

Via de Club Brugge - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Porto (0-4)

Het Champions League duel tussen Club Brugge en Porto is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 0-4 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Taremi, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Club Brugge kreeg via N. Lang in de 51e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Michael Oliver de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Porto via een goal van Evanilson in de 57e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 60e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee S. Eustáquio zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Porto geen gas terug, waardoor in de 70e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Taremi.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Porto.

LIVE Club Brugge - Porto 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Odoi Club Brugge
29' Gele kaart Porto Gele kaart voor S. Eustáquio Porto
33' Doelpunt Porto Doelpunt M. Taremi met assist van Otávio Porto 0-1
42' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otávio Porto
49' Gele kaart Porto Gele kaart voor David Carmo Porto
51' Penalty gemist Club Brugge Penalty gemist N. Lang Club Brugge
54' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor L. Sylla Club Brugge
56' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Onyedika Club Brugge
57' Doelpunt Porto Doelpunt Evanilson Porto 0-2
60' Doelpunt Porto Doelpunt S. Eustáquio Porto 0-3
65' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Uribe Porto
70' Doelpunt Porto Doelpunt M. Taremi met assist van Otávio Porto 0-4
71' Wissel Club Brugge Wissel A. Nusa voor A. Skov Olsen Club Brugge
71' Wissel Club Brugge Wissel D. Boyata voor L. Sylla Club Brugge
71' Wissel Club Brugge Wissel B. Meijer voor D. Odoi Club Brugge
77' Wissel Porto Wissel Gabriel Veron voor Galeno Porto
77' Wissel Porto Wissel Wendell voor Z. Sanusi Porto
77' Wissel Porto Wissel Bruno Costa voor S. Eustáquio Porto
80' Wissel Club Brugge Wissel L. Audoor voor C. Nielsen Club Brugge
81' Wissel Club Brugge Wissel É. Balanta voor R. Onyedika Club Brugge
88' Wissel Porto Wissel Toni Martínez voor Pepê Aquino Porto
88' Wissel Porto Wissel Rodrigo Conceição voor Evanilson Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Porto
Opstellingen Club Brugge - Porto
De opstellingen van Club Brugge en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Porto zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Carl Hoefkens
Voorbeschouwing Club Brugge - Porto

Club Brugge en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Porto in de Champions League vond plaats op 13 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 2 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Club Brugge. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 1
Winst Porto 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 1e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 2e plaats.