Nabeschouwing Crvena Zvezda - Maccabi Haifa (2-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 23 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 23 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Maccabi Haifa (2-2)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Crvena Zvezda en Maccabi Haifa geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Pesic, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ivanic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 49e minuut was de ideale kans voor Maccabi Haifa om te scoren. D. Haziza was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 50e minuut was het Maccabi Haifa dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Sundgren. In de 90e werkte M. Pavkov de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Crvena Zvezda - Maccabi Haifa 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Pesic Crvena Zvezda 1-0
39' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor G. Kanga Crvena Zvezda
43' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Ivanic met assist van A. Pesic Crvena Zvezda 2-0
49' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Dragovic Crvena Zvezda
49' Penalty gemist Maccabi Haifa Penalty gemist D. Haziza Maccabi Haifa
50' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt D. Sundgren Maccabi Haifa 2-1
53' Wissel Crvena Zvezda Wissel K. Kangwa voor G. Kanga Crvena Zvezda
72' Wissel Maccabi Haifa Wissel O. Atzili voor D. David Maccabi Haifa
73' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
78' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor A. Pesic Crvena Zvezda
80' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor B. Bakhar Maccabi Haifa
84' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Sanogo voor M. Rodic Crvena Zvezda
84' Wissel Crvena Zvezda Wissel I. Mustapha voor O. Bukari Crvena Zvezda
85' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor D. Sundgren Maccabi Haifa
89' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Ivanic Crvena Zvezda
90' Eigen doelpunt Maccabi Haifa Eigen doelpunt M. Pavkov O. Atzili Maccabi Haifa 2-2
93' Wissel Maccabi Haifa Wissel R. Gershon voor T. Chery Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Maccabi Haifa
Opstellingen Crvena Zvezda - Maccabi Haifa
De opstellingen van Crvena Zvezda en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.