Nabeschouwing Crvena Zvezda - Pyunik (5-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 3 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Crvena Zvezda het woensdag 3 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Pyunik (5-0)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 5-0 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door O. Bukari, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Kangwa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Crvena Zvezda, waarmee O. Bukari zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Crvena Zvezda geen gas terug, waardoor in de 70e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van O. Bukari. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Crvena Zvezda. Deze werd gescoord door S. Mitrovic in de 77e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette. Na 90 minuten kon M. Rodic van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Crvena Zvezda het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Crvena Zvezda.

LIVE Crvena Zvezda - Pyunik 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' VAR: Afgekeurd doelpunt O. Bukari Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel O. Bukari Crvena Zvezda
25' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Katai Crvena Zvezda
29' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt O. Bukari met assist van M. Ivanic Crvena Zvezda 1-0
33' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt K. Kangwa met assist van A. Pesic Crvena Zvezda 2-0
39' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Dragovic Crvena Zvezda
44' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt O. Bukari Crvena Zvezda 3-0
46' Wissel Pyunik Wissel A. Gonzalez voor D. Davidyan Pyunik
57' Wissel Pyunik Wissel M. Radeski voor Y. Otubanjo Pyunik
66' Wissel Pyunik Wissel U. Nenadovic voor H. Harutyunyan Pyunik
67' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Srnic voor A. Katai Crvena Zvezda
69' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor A. Pesic Crvena Zvezda
70' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt O. Bukari met assist van M. Ivanic Crvena Zvezda 4-0
75' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Mitrovic voor M. Ivanic Crvena Zvezda
75' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Sanogo voor G. Kanga Crvena Zvezda
76' Wissel Crvena Zvezda Wissel I. Mustapha voor O. Bukari Crvena Zvezda
77' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt S. Mitrovic met assist van K. Kangwa Crvena Zvezda 5-0
80' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Gonzalez Pyunik
88' Wissel Pyunik Wissel N. Mladenovic voor L. Juricic Pyunik
88' Wissel Pyunik Wissel G. Najaryan voor E. Cociuc Pyunik
89' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
90' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
92' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor M. Kovalenko Pyunik
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Pyunik
Opstellingen Crvena Zvezda - Pyunik
De opstellingen van Crvena Zvezda en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pyunik zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Pyunik

Crvena Zvezda en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crvena Zvezda en Pyunik elkaar treffen in de Champions League.