Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Chelsea (1-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 6 september 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 6 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Chelsea (1-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Orsic, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - Chelsea 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic met assist van B. Petkovic Dinamo Zagreb 1-0
46' Wissel Chelsea Wissel H. Ziyech voor C. Azpilicueta Chelsea
58' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Mount Chelsea
59' Wissel Chelsea Wissel A. Broja voor P. Aubameyang Chelsea
59' Wissel Chelsea Wissel Jorginho voor M. Kovacic Chelsea
67' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor K. Koulibaly Chelsea
71' Wissel Chelsea Wissel M. Cucurella voor B. Chilwell Chelsea
75' Wissel Chelsea Wissel C. Pulisic voor R. Sterling Chelsea
76' Wissel Dinamo Zagreb Wissel R. Lauritsen voor S. Moharrami Dinamo Zagreb
76' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor T. Tuchel Chelsea
77' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Spikic voor M. Orsic Dinamo Zagreb
88' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Baturina voor A. Ademi Dinamo Zagreb
96' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Baturina Dinamo Zagreb
98' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Drmic voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Chelsea
Opstellingen Dinamo Zagreb - Chelsea
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Ante Čačić
Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Chelsea

Dinamo Zagreb en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Dinamo Zagreb en Chelsea elkaar treffen in de Champions League.