Nabeschouwing Dynamo Kiev - Benfica (0-2) || Champions League 2022/2023

Woensdag 17 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Dynamo Kiev het woensdag 17 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion MOSiR in Łódź.

Via de Dynamo Kiev - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Benfica (0-2)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Gilberto, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Ramos op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Benfica.

LIVE Dynamo Kiev - Benfica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Benfica Doelpunt Gilberto met assist van Joao Mario Benfica 0-1
37' Doelpunt Benfica Doelpunt G. Ramos met assist van D. Neres Benfica 0-2
40' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Andriyevski Dynamo Kyiv
63' Wissel Benfica Wissel R. Yaremchuk voor G. Ramos Benfica
63' Wissel Benfica Wissel Henrique Araujo voor D. Neres Benfica
63' Wissel Dynamo Kyiv Wissel K. Vivcharenko voor V. Dubinchak Dynamo Kyiv
63' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
69' Wissel Benfica Wissel A. Bah voor Gilberto Benfica
74' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Tsarenko voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
74' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Vanat voor A. Besedin Dynamo Kyiv
80' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Syrota voor D. Popov Dynamo Kyiv
84' Wissel Benfica Wissel Chiquinho voor Rafa Silva Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Benfica
Opstellingen Dynamo Kiev - Benfica
De opstellingen van Dynamo Kiev en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Mircea Lucescu
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Benfica

Dynamo Kiev en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Benfica in de Champions League vond plaats op 8 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 3 keer wist de ploeg van Dynamo Kiev te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dynamo Kiev. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.