Nabeschouwing Dynamo Kiev - Sturm Graz (1-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 3 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Dynamo Kiev het woensdag 3 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion ŁKS-u in Łódź.

Via de Dynamo Kiev - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Sturm Graz (1-0)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door O. Karavaev, waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Dynamo Kiev.

LIVE Dynamo Kiev - Sturm Graz 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor G. Wuthrich Sturm Graz
21' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Popov Dynamo Kyiv
28' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt O. Karavaev met assist van V. Dubinchak Dynamo Kyiv 1-0
42' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
46' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Hierlander Sturm Graz
48' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
67' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor S. Hierlander Sturm Graz
67' Wissel Sturm Graz Wissel D. Schnegg voor A. Dante Sturm Graz
71' Wissel Dynamo Kyiv Wissel K. Vivcharenko voor V. Dubinchak Dynamo Kyiv
71' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
78' Wissel Sturm Graz Wissel V. Demaku voor A. Prass Sturm Graz
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Vanat voor A. Besedin Dynamo Kyiv
90' Wissel Sturm Graz Wissel C. Lang voor R. Hojlund Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Sturm Graz
Opstellingen Dynamo Kiev - Sturm Graz
De opstellingen van Dynamo Kiev en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Mircea Lucescu
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Sturm Graz

Dynamo Kiev en Sturm Graz spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Sturm Graz elkaar treffen in de Champions League.