Nabeschouwing Hibernians - Shamrock Rovers (0-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 12 juli 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Hibernians het dinsdag 12 juli 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Gudja Ground in Paola.

Via de Hibernians - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernians - Shamrock Rovers (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Hibernians en Shamrock Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

De meeste kansen waren voor Hibernians, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manfredas Lukjančukas niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hibernians - Shamrock Rovers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernians - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor G. Burke Shamrock Rovers
49' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor Rodolfo Soares Hibernians
59' Wissel Shamrock Rovers Wissel R. Towell voor A. Greene Shamrock Rovers
65' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor J. Degabriele Hibernians
68' Wissel Hibernians Wissel Gonzalo Llerena voor Hibernians
68' Wissel Hibernians Wissel Thaylor Lubanzadio voor A. Attard Hibernians
68' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor J. Zerafa Gabriel Izquier Hibernians
73' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Finn Shamrock Rovers
76' Wissel Hibernians Wissel G. Mensah voor Z. Grech Hibernians
77' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. Kavanagh voor C. McCann Shamrock Rovers
77' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. Gannon voor R. Finn Shamrock Rovers
77' Wissel Shamrock Rovers Wissel J. Byrne voor D. Watts Shamrock Rovers
81' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. Emakhu voor R. Gaffney Shamrock Rovers
82' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor D. Vella Hibernians
84' Wissel Hibernians Wissel Lorenzo Fonseca voor Rodolfo Soares Hibernians
84' Wissel Hibernians Wissel A. Laursen voor Gonzalo Llerena Hibernians
88' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor S. Hoare Hibernians
90' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor Lorenzo Fonseca Hibernians
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernians - Shamrock Rovers
Opstellingen Hibernians - Shamrock Rovers
De opstellingen van Hibernians en Shamrock Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernians gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Shamrock Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.