Nabeschouwing HJK - Rīgas FS (1-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 6 juli 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt HJK het woensdag 6 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rīgas FS. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - Rīgas FS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Rīgas FS (1-0)

Het Champions League duel tussen HJK en Rīgas FS is onder leiding van scheidsrechter Juxhin Xhaja geëindigd in een 1-0 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Martić, waarmee HJK met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van HJK.

LIVE HJK - Rīgas FS 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Rīgas FS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt HJK Doelpunt M. Martić HJK 1-0
11' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor V. Jagodinskis Rīgas FS
15' Gele kaart HJK Gele kaart voor S. Väänänen HJK
47' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor A. Zjuzins Rīgas FS
49' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Peltola HJK
75' Wissel HJK Wissel P. Hetemaj voor M. Martić HJK
79' Wissel Rīgas FS Wissel I. Diomandé voor A. Zjuzins Rīgas FS
83' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor V. Sorokins Rīgas FS
84' Wissel HJK Wissel C. Terho voor P. Soiri HJK
92' Wissel Rīgas FS Wissel R. Varslavāns voor K. Friesenbichler Rīgas FS
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Rīgas FS
Opstellingen HJK - Rīgas FS
De opstellingen van HJK en Rīgas FS zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rīgas FS zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Toni Koskela
Voorbeschouwing HJK - Rīgas FS

HJK en Rīgas FS spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juxhin Xhaja en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HJK en Rīgas FS elkaar treffen in de Champions League.