Nabeschouwing Juventus - Maccabi Haifa (3-1) || Champions League 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Juventus het woensdag 5 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Maccabi Haifa (3-1)

Het Champions League duel tussen Juventus en Maccabi Haifa is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Rabiot, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vlahovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Maccabi Haifa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. David.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Juventus vergroot nadat A. Rabiot de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Juventus.

LIVE Juventus - Maccabi Haifa 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Rabiot met assist van A. Di Maria Juventus 1-0
46' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor M. De Sciglio Juventus
50' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Vlahovic met assist van A. Di Maria Juventus 2-0
52' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor M. Tchibota Maccabi Haifa
60' Wissel Maccabi Haifa Wissel O. Atzili voor M. Tchibota Maccabi Haifa
60' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. Haziza voor P. Cornud Maccabi Haifa
64' VAR: Afgekeurd doelpunt D. Vlahović Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel D. Vlahović Juventus
66' Wissel Juventus Wissel M. Locatelli voor F. Kostic Juventus
66' Wissel Juventus Wissel L. Bonucci voor J. Cuadrado Juventus
72' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Lavi voor M. Abu Fani Maccabi Haifa
72' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. David voor F. Pierrot Maccabi Haifa
73' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor D. Vlahovic Juventus
75' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt D. David met assist van T. Chery Maccabi Haifa 2-1
80' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
83' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Rabiot met assist van A. Di Maria Juventus 3-1
84' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Rukavytsya voor A. Mohamed Maccabi Haifa
85' Wissel Juventus Wissel F. Miretti voor L. Paredes Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Maccabi Haifa
Opstellingen Juventus - Maccabi Haifa
De opstellingen van Juventus en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.