Nabeschouwing KF Ballkani - Žalgiris (1-1) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 5 juli 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt KF Ballkani het dinsdag 5 juli 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi i qytetit Suharekë in Suva Reka.

Via de KF Ballkani - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KF Ballkani - Žalgiris (1-1)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen KF Ballkani en Žalgiris geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door N. Gripshi, waarmee KF Ballkani met 1-0 de leiding nam. Žalgiris kwam na 25 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van O. Buff, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE KF Ballkani - Žalgiris 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KF Ballkani - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt KF Ballkani Doelpunt N. Gripshi met assist van E. Krasniqi KF Ballkani 1-0
25' Doelpunt Žalgiris Doelpunt O. Buff met assist van N. Gorobsov Žalgiris 1-1
44' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor L. Emerllahu KF Ballkani
51' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor F. Kyeremeh Žalgiris
55' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor B. Jashanica KF Ballkani
64' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor S. Mikoliunas Žalgiris
65' Wissel Žalgiris Wissel M. Milickovic voor O. Buff Žalgiris
65' Wissel Žalgiris Wissel M. Oyewusi voor J. Tadic Žalgiris
72' Wissel KF Ballkani Wissel A. Rrahmani voor A. Berisha KF Ballkani
72' Wissel KF Ballkani Wissel Q. Zyba voor N. Gripshi KF Ballkani
79' Wissel KF Ballkani Wissel L. Abazi voor B. Jashanica KF Ballkani
81' Wissel Žalgiris Wissel D. Kazlauskas voor R. Oliveira Žalgiris
85' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor L. Dellova KF Ballkani
86' Wissel Žalgiris Wissel G. Jarusevicius voor F. Kyeremeh Žalgiris
86' Wissel KF Ballkani Wissel D. Hoffman voor M. Korenica KF Ballkani
Video hoogtepunten en samenvatting KF Ballkani - Žalgiris
Opstellingen KF Ballkani - Žalgiris
De opstellingen van KF Ballkani en Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KF Ballkani gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Žalgiris zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Ilir Daja
Voorbeschouwing KF Ballkani - Žalgiris

KF Ballkani en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Harvey en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KF Ballkani en Žalgiris elkaar treffen in de Champions League.