Nabeschouwing Kopenhagen - Trabzonspor (2-1) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Kopenhagen het dinsdag 16 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Trabzonspor (2-1)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door V. Claesson, waarmee FC Copenhagen met 1-0 de leiding nam. FC Copenhagen vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Lerager op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Trabzonspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Bakasetas. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Trabzonspor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Kopenhagen een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kopenhagen - Trabzonspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt V. Claesson met assist van R. Falk FC Copenhagen 1-0
35' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor L. Lerager FC Copenhagen
44' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Kouassi Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Djaniny voor J. Kouassi Trabzonspor
48' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt L. Lerager met assist van D. Vavro FC Copenhagen 2-0
58' Wissel Trabzonspor Wissel M. Bartra voor S. Denswil Trabzonspor
58' Wissel Trabzonspor Wissel E. Bardhi voor M. Siopis Trabzonspor
67' Wissel FC Copenhagen Wissel W. Boving voor H. Haraldsson FC Copenhagen
79' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Bakasetas met assist van A. Omur Trabzonspor 2-1
81' Wissel FC Copenhagen Wissel I. B. Johannesson voor P. Biel FC Copenhagen
81' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Ankersen voor K. Diks FC Copenhagen
84' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Bakasetas Trabzonspor
85' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor D. Vavro FC Copenhagen
85' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Djaniny Trabzonspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel D. Tokoz voor A. Omur Trabzonspor
89' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Stamenic voor R. Falk FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Trabzonspor
Opstellingen Kopenhagen - Trabzonspor
De opstellingen van Kopenhagen en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kopenhagen - Trabzonspor

Kopenhagen en Trabzonspor spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kopenhagen en Trabzonspor elkaar treffen in de Champions League.