Nabeschouwing Ludogorets - Dinamo Zagreb (1-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 2 augustus 2022 - 19:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Ludogorets het dinsdag 2 augustus 2022 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Huvepharma Arena (Razgrad) in Razgrad.

Via de Ludogorets - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Dinamo Zagreb (1-2)

Het Champions League duel tussen Ludogorets en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Peric, waarmee Dinamo Zagreb met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Padt zorgde ervoor dat Dinamo Zagreb op 0-2 kwam te staan in de 9e minuut. In de 22e minuut wist Ludogorets de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Tekpetey. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ludogorets kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Dinamo Zagreb een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ludogorets - Dinamo Zagreb 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt D. Peric met assist van R. Lauritsen Dinamo Zagreb 0-1
9' Eigen doelpunt Dinamo Zagreb Eigen doelpunt S. Padt Dinamo Zagreb 0-2
22' Doelpunt Ludogorets Doelpunt B. Tekpetey Ludogorets 1-2
42' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Misic Dinamo Zagreb
46' Wissel Ludogorets Wissel S. Sluga voor S. Padt Ludogorets
46' Wissel Ludogorets Wissel D. Yankov voor Cauly Ludogorets
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Spikic voor L. Ivanusec Dinamo Zagreb
59' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Petkovic voor J. Drmic Dinamo Zagreb
60' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor B. Tekpetey Ludogorets
65' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor O. Verdon Ludogorets
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Menalo voor M. Orsic Dinamo Zagreb
73' Wissel Ludogorets Wissel K. Despodov voor B. Tekpetey Ludogorets
74' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor K. Despodov Ludogorets
79' Wissel Ludogorets Wissel S. Delev voor Rick Ludogorets
79' Wissel Ludogorets Wissel Igor Thiago voor P. Sotiriou Ludogorets
86' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Sutalo voor M. Baturina Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Dinamo Zagreb
Opstellingen Ludogorets - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Ludogorets en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.