Nabeschouwing Maccabi Haifa - PSG (1-3) || Champions League 2022/2023

Woensdag 14 september 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Maccabi Haifa het woensdag 14 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Netanya Stadium (Netanya) in Netanya.

Via de Maccabi Haifa - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - PSG (1-3)

Het Champions League duel tussen Maccabi Haifa en PSG is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-3 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door T. Chery, waarmee Maccabi Haifa met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Messi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette K. Mbappe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Paris Saint Germain de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Paris Saint Germain vergroot nadat Neymar de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor PSG.

LIVE Maccabi Haifa - PSG 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt T. Chery met assist van D. Haziza Maccabi Haifa 1-0
37' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt L. Messi Paris Saint Germain 1-1
49' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor O. Atzili Maccabi Haifa
55' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Seck voor D. Sundgren Maccabi Haifa
60' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor D. Haziza Maccabi Haifa
69' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van L. Messi Paris Saint Germain 1-2
74' Wissel Paris Saint Germain Wissel F. Ruiz voor Vitinha Paris Saint Germain
76' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. David voor O. Atzili Maccabi Haifa
77' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor F. Pierrot Maccabi Haifa
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Hakimi voor N. Mukiele Paris Saint Germain
88' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van M. Verratti Paris Saint Germain 1-3
89' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Neymar Paris Saint Germain
90' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Tchibota voor P. Cornud Maccabi Haifa
90' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Rukavytsya voor F. Pierrot Maccabi Haifa
91' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Soler voor Neymar Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - PSG
Opstellingen Maccabi Haifa - PSG
De opstellingen van Maccabi Haifa en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Haifa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en PSG zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.