Nabeschouwing Midtjylland - Benfica (1-3) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 9 augustus 2022 - 19:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Midtjylland het dinsdag 9 augustus 2022 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Benfica (1-3)

Het Champions League duel tussen Midtjylland en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 1-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door E. Fernandez, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Henrique Araujo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Midtjylland de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Sisto.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Benfica vergroot nadat D. Goncalves de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Benfica.

LIVE Midtjylland - Benfica 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Benfica Doelpunt E. Fernandez met assist van G. Ramos Benfica 0-1
29' Gele kaart Benfica Gele kaart voor G. Ramos Benfica
40' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rafa Silva Benfica
46' Wissel Midtjylland Wissel O. Sorensen voor Evander Midtjylland
46' Wissel Benfica Wissel R. Yaremchuk voor G. Ramos Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Henrique Araujo voor Rafa Silva Benfica
56' Doelpunt Benfica Doelpunt Henrique Araujo met assist van Joao Mario Benfica 0-2
63' Doelpunt Midtjylland Doelpunt P. Sisto met assist van S. Kaba Midtjylland 1-2
69' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor R. Onyedika Midtjylland
69' Wissel Midtjylland Wissel G. Isaksen voor A. Dreyer Midtjylland
70' Wissel Midtjylland Wissel Junior Brumado voor S. Kaba Midtjylland
75' Wissel Benfica Wissel A. Bah voor Gilberto Benfica
76' Wissel Midtjylland Wissel E. Chilufya voor P. Sisto Midtjylland
78' Wissel Benfica Wissel D. Goncalves voor Chiquinho Benfica
87' Wissel Midtjylland Wissel N. Dyhr voor Paulinho Midtjylland
88' Doelpunt Benfica Doelpunt D. Goncalves met assist van R. Yaremchuk Benfica 1-3
89' Wissel Benfica Wissel D. Moreira voor Joao Mario Benfica
93' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Chilufya Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Chilufya Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Benfica
Opstellingen Midtjylland - Benfica
De opstellingen van Midtjylland en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Midtjylland - Benfica

Midtjylland en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Midtjylland en Benfica in de Champions League vond plaats op 2 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Midtjylland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Midtjylland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.