Nabeschouwing PSG - Maccabi Haifa (7-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt PSG het dinsdag 25 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Maccabi Haifa (7-2)

Het Champions League duel tussen PSG en Maccabi Haifa is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 7-2 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door L. Messi, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Mbappe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee Neymar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 38 minuten deed A. Seck iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Maccabi Haifa werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 45e minuut nadat L. Messi namens Paris Saint Germain de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 50e minuut was het A. Seck van Maccabi Haifa wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Paris Saint Germain om te scoren. In de 64e minuut zette K. Mbappe de stand op 5-2 in het voordeel van Paris Saint Germain. In de 67e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door S. Goldberg van Paris Saint Germain die daarmee tekende voor de 6-2. In de 84e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Paris Saint Germain had C. Soler het laatste woord door de 7-2 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer en eindigde de wedstrijd dus met een 7-2 stand in het voordeel van PSG.

LIVE PSG - Maccabi Haifa 7-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt L. Messi met assist van K. Mbappe Paris Saint Germain 1-0
26' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor A. Seck Maccabi Haifa
27' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Neymar Paris Saint Germain
32' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe Paris Saint Germain 2-0
35' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van L. Messi Paris Saint Germain 3-0
38' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt A. Seck met assist van O. Atzili Maccabi Haifa 3-1
40' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor S. Ramos Paris Saint Germain
45' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt L. Messi met assist van K. Mbappe Paris Saint Germain 4-1
47' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor T. Chery Maccabi Haifa
50' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt A. Seck met assist van F. Pierrot Maccabi Haifa 4-2
54' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor O. Atzili Maccabi Haifa
64' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van A. Hakimi Paris Saint Germain 5-2
65' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. David voor O. Atzili Maccabi Haifa
67' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt S. Goldberg Neymar Paris Saint Germain 6-2
68' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Soler voor R. Sanches Paris Saint Germain
70' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Menahem voor P. Cornud Maccabi Haifa
70' Wissel Maccabi Haifa Wissel R. Meir voor M. Abu Fani Maccabi Haifa
74' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor N. Lavi Maccabi Haifa
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel H. Ekitike voor K. Mbappe Paris Saint Germain
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel W. Zaire-Emery voor Vitinha Paris Saint Germain
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Kimpembe voor Marquinhos Paris Saint Germain
83' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Rukavytsya voor F. Pierrot Maccabi Haifa
83' Wissel Maccabi Haifa Wissel O. Arad voor A. Mohamed Maccabi Haifa
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Sarabia voor F. Ruiz Paris Saint Germain
84' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt C. Soler met assist van L. Messi Paris Saint Germain 7-2
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Maccabi Haifa
Opstellingen PSG - Maccabi Haifa
De opstellingen van PSG en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.