Nabeschouwing PSV - Rangers (0-1) || Champions League 2022/2023

Woensdag 24 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt PSV het woensdag 24 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Rangers (0-1)

Het Champions League duel tussen PSV en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door A. Colak, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rangers uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE PSV - Rangers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart PSV Gele kaart voor A. Ramalho PSV
46' Wissel PSV Wissel X. Simons voor L. de Jong PSV
60' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Colak met assist van M. Tillman Rangers 0-1
62' Wissel PSV Wissel G. Til voor E. Gutierrez PSV
62' Wissel PSV Wissel P. Mwene voor A. Ramalho PSV
64' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Lundstram Rangers
66' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Kent Rangers
69' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Mwene PSV
72' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
73' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor T. Lawrence Rangers
73' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor G. Kamara Rangers
76' Wissel PSV Wissel Carlos Vinicius voor I. Saibari PSV
84' Gele kaart PSV Gele kaart voor A. Obispo PSV
85' Wissel PSV Wissel M. van Ginkel voor P. Max PSV
88' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. van Ginkel PSV
92' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor A. Colak Rangers
95' Gele kaart PSV Gele kaart voor X. Simons PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Rangers
Opstellingen PSV - Rangers
De opstellingen van PSV en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Giovanni van Bronckhorst
Voorbeschouwing PSV - Rangers

PSV en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Rangers in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.