Nabeschouwing Pyunik - CFR Cluj (0-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 5 juli 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Pyunik het dinsdag 5 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Pyunik - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - CFR Cluj (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Pyunik en CFR Cluj geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

CFR Cluj kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bastian Dankert niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Pyunik - CFR Cluj 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Pyunik Wissel U. Nenadovic voor D. Davidyan Pyunik
62' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor S. Vakulenko Pyunik
64' Wissel CFR Cluj Wissel Jefte voor V. Hammershoy-Mistrati CFR Cluj
67' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor N. Boateng CFR Cluj
77' Wissel Pyunik Wissel N. Mladenovic voor Y. Otubanjo Pyunik
77' Wissel Pyunik Wissel H. Harutyunyan voor E. Cociuc Pyunik
82' Wissel CFR Cluj Wissel C. Petrila voor Roger CFR Cluj
82' Wissel CFR Cluj Wissel M. Bordeianu voor N. Boateng CFR Cluj
83' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor N. Mladenovic Pyunik
87' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor R. Zambrano Pyunik
92' Wissel CFR Cluj Wissel A. Paun voor C. Deac CFR Cluj
92' Wissel CFR Cluj Wissel M. Dugandzic voor G. Debeljuh CFR Cluj
93' Wissel Pyunik Wissel Y. Gareginyan voor R. Zambrano Pyunik
93' Wissel Pyunik Wissel G. Najaryan voor A. Gonzalez Pyunik
Video hoogtepunten en samenvatting Pyunik - CFR Cluj
Opstellingen Pyunik - CFR Cluj
De opstellingen van Pyunik en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pyunik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Pyunik - CFR Cluj

Pyunik en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pyunik en CFR Cluj elkaar treffen in de Champions League.