Nabeschouwing Qarabağ - Ferencváros (1-1) || Champions League 2022/2023

Woensdag 3 augustus 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Qarabağ het woensdag 3 augustus 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Qarabağ - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Ferencváros (1-1)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Qarabağ en Ferencváros geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door F. Boli, waarmee Ferencváros met 0-1 de leiding nam. Qarabağ kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Owusu, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Qarabağ - Ferencváros 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Ferencváros Doelpunt F. Boli Ferencváros 0-1
28' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Jankovic Qarabağ
34' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Owusu met assist van F. Ozobic Qarabağ 1-1
48' VAR: Afgekeurd doelpunt I. Wadji Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel I. Wadji Qarabağ
57' Wissel Ferencváros Wissel R. Thelander voor S. Mmaee Ferencváros
61' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Botka Ferencváros
66' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor B. Mustafazada Qarabağ
67' Wissel Ferencváros Wissel A. Kovacevic voor M. Knoester Ferencváros
67' Wissel Ferencváros Wissel B. Vecsei voor F. Boli Ferencváros
79' Wissel Qarabağ Wissel R. Sheydayev voor F. Ozobic Qarabağ
82' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Kovacevic Ferencváros
83' Wissel Qarabağ Wissel J. Romao voor M. Jankovic Qarabağ
88' Wissel Ferencváros Wissel M. Besic voor A. Laidouni Ferencváros
93' Wissel Qarabağ Wissel Leandro Andrade voor I. Wadji Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Ferencváros
Opstellingen Qarabağ - Ferencváros
De opstellingen van Qarabağ en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Stanislav Cherchesov
Voorbeschouwing Qarabağ - Ferencváros

Qarabağ en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qarabağ en Ferencváros elkaar treffen in de Champions League.