Nabeschouwing Rangers - PSV (2-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Rangers het dinsdag 16 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - PSV (2-2)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Rangers en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door I. Sangare, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. Rangers kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Colak, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette T. Lawrence zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rangers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Obispo de 2-2 maakte voor PSV. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rangers - PSV 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt PSV Doelpunt I. Sangare met assist van J. Teze PSV 0-1
40' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Colak met assist van J. Tavernier Rangers 1-1
50' Gele kaart PSV Gele kaart voor A. Obispo PSV
52' Gele kaart PSV Gele kaart voor L. de Jong PSV
57' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
68' Gele kaart PSV Gele kaart voor I. Saibari PSV
70' Doelpunt Rangers Doelpunt T. Lawrence Rangers 2-1
71' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor M. Tillman Rangers
71' Wissel Rangers Wissel G. Kamara voor S. Davis Rangers
78' Doelpunt PSV Doelpunt A. Obispo met assist van C. Gakpo PSV 2-2
79' Wissel PSV Wissel J. Branthwaite voor A. Obispo PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - PSV
Opstellingen Rangers - PSV
De opstellingen van Rangers en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Giovanni van Bronckhorst
Voorbeschouwing Rangers - PSV

Rangers en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rangers en PSV elkaar treffen in de Champions League.