Nabeschouwing Shamrock Rovers - Ludogorets (2-1) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 26 juli 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Shamrock Rovers het dinsdag 26 juli 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Tallaght Stadium in Dublin.

Via de Shamrock Rovers - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shamrock Rovers - Ludogorets (2-1)

Het Champions League duel tussen Shamrock Rovers en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 2-1 overwinning voor Shamrock Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Greene, waarmee Shamrock Rovers met 1-0 de leiding nam. In de 51e minuut kreeg Show van Ludogorets voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ludogorets de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Shamrock Rovers via een goal van A. Emakhu in de 88e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Cauly namens Ludogorets in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabio Maresca, waardoor Shamrock Rovers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Shamrock Rovers - Ludogorets 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shamrock Rovers - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt A. Greene Shamrock Rovers 1-0
24' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Show Ludogorets
39' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor B. Tekpetey Ludogorets
46' Wissel Ludogorets Wissel R. Jhonatan voor K. Despodov Ludogorets
46' Wissel Ludogorets Wissel S. Delev voor B. Tekpetey Ludogorets
50' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor A. Santana Ludogorets
51' Tweede gele kaart Ludogorets Tweede gele kaart voor Show Ludogorets
55' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor R. Jhonatan Ludogorets
64' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Finn Shamrock Rovers
66' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Towell Shamrock Rovers
71' Wissel Shamrock Rovers Wissel R. Gaffney voor G. ONeill Shamrock Rovers
71' Wissel Shamrock Rovers Wissel N. Farrugia voor R. Finn Shamrock Rovers
71' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Watts voor G. Burke Shamrock Rovers
78' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. Emakhu voor R. Towell Shamrock Rovers
83' Wissel Shamrock Rovers Wissel J. Ferizaj voor C. McCann Shamrock Rovers
85' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor A. Greene Shamrock Rovers
86' Wissel Ludogorets Wissel Igor Thiago voor P. Sotiriou Ludogorets
88' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt A. Emakhu met assist van N. Farrugia Shamrock Rovers 2-0
91' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Cauly met assist van Igor Thiago Ludogorets 2-1
91' Wissel Ludogorets Wissel G. Terziev voor Cauly Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Shamrock Rovers - Ludogorets
Opstellingen Shamrock Rovers - Ludogorets
De opstellingen van Shamrock Rovers en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shamrock Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.