Nabeschouwing Sheriff - Viktoria Pilsen (1-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 2 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Sheriff het dinsdag 2 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Sheriff - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Viktoria Pilsen (1-2)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 1-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. R. I. Akanbi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sheriff vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van T. Chory in de 41e minuut zorgde er even later voor dat Viktoria Plzeň weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 55e minuut zette P. Bucha zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Viktoria Plzeň de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie, waardoor Viktoria Pilsen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sheriff - Viktoria Pilsen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor P. Kpozo Sheriff
22' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Kalvach Viktoria Plzeň
28' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor G. Kiki Sheriff
31' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor R. Abalora Sheriff
36' Penalty Sheriff Penalty R. I. Akanbi Sheriff 1-0
41' Penalty Viktoria Plzeň Penalty T. Chory Viktoria Plzeň 1-1
50' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Hejda Viktoria Plzeň
55' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt P. Bucha Viktoria Plzeň 1-2
66' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Dedic voor T. Chory Viktoria Plzeň
72' Wissel Sheriff Wissel G. Botos voor R. Lushkja Sheriff
75' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Trusa voor J. Kliment Viktoria Plzeň
75' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Holik voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
78' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Kopic Viktoria Plzeň
79' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor R. I. Akanbi Sheriff
89' Wissel Sheriff Wissel A. Ouattara voor R. I. Akanbi Sheriff
92' Wissel Viktoria Plzeň Wissel K. Qose voor P. Bucha Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Viktoria Pilsen
Opstellingen Sheriff - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Sheriff en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.