Nabeschouwing Sheriff - Zrinjski (1-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 12 juli 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Sheriff het dinsdag 12 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Sheriff - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Zrinjski (1-0)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Radu Petrescu geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van I. Savić zette Sheriff op een 1-0 voorsprong in de 22e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sheriff.

LIVE Sheriff - Zrinjski 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Eigen doelpunt Sheriff Eigen doelpunt I. Savić Sheriff 1-0
28' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor D. Zlomislić Zrinjski
46' Wissel Zrinjski Wissel K. Kamenar voor D. Zlomislić Zrinjski
46' Wissel Zrinjski Wissel N. Mandić voor M. Ćuže Zrinjski
46' Wissel Zrinjski Wissel K. Memija voor A. Bekić Zrinjski
62' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor R. Lushkja Sheriff
73' Wissel Zrinjski Wissel I. Jukić voor M. Tičinović Zrinjski
74' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor N. Janković Zrinjski
76' Wissel Sheriff Wissel Pernambuco voor I. Rasheed Sheriff
85' Wissel Sheriff Wissel S. Evangelou voor A. Ouattara Sheriff
85' Wissel Zrinjski Wissel F. Sabljić voor N. Janković Zrinjski
93' Wissel Sheriff Wissel S. Cojocari voor R. Lushkja Sheriff
95' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Renan Guedes Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Zrinjski
Opstellingen Sheriff - Zrinjski
De opstellingen van Sheriff en Zrinjski zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zrinjski zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Sergej Jakirović
Voorbeschouwing Sheriff - Zrinjski

Sheriff en Zrinjski spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Radu Petrescu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Zrinjski in de Champions League vond plaats op 6 juli 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.