Nabeschouwing Slovan Bratislava - Ferencváros (1-4) || Champions League 2022/2023

Woensdag 27 juli 2022 - 20:30 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Slovan Bratislava het woensdag 27 juli 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Tehelné pole in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Ferencváros (1-4)

Het Champions League duel tussen Slovan Bratislava en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 1-4 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door F. Boli, waarmee Ferencváros met 0-1 de leiding nam. Ferencváros vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Zachariassen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Slovan Bratislava de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. De Marco.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Ferencváros vergroot nadat A. Traore de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 95e minuut wist A. Laidouni namens Ferencváros de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Di Bello bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Ferencváros.

LIVE Slovan Bratislava - Ferencváros 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Laidouni Ferencváros
11' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Green voor J. Medvedev Slovan Bratislava
20' Doelpunt Ferencváros Doelpunt F. Boli met assist van E. Civic Ferencváros 0-1
27' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor V. De Marco Slovan Bratislava
31' Doelpunt Ferencváros Doelpunt K. Zachariassen met assist van S. Mmaee Ferencváros 0-2
52' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Kankava Slovan Bratislava
55' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Kucka Slovan Bratislava
55' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor K. Zachariassen Ferencváros
57' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Traore Ferencváros
63' Wissel Ferencváros Wissel B. Vecsei voor F. Boli Ferencváros
70' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt V. De Marco met assist van T. Barseghyan Slovan Bratislava 1-2
84' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor I. Saponjic Slovan Bratislava
87' Wissel Slovan Bratislava Wissel V. Weiss voor L. Pauschek Slovan Bratislava
87' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Cavric voor I. Saponjic Slovan Bratislava
89' Doelpunt Ferencváros Doelpunt A. Traore met assist van E. Botka Ferencváros 1-3
93' Wissel Slovan Bratislava Wissel U. Agbo voor J. Kankava Slovan Bratislava
93' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Holman voor V. Weiss Slovan Bratislava
93' Wissel Ferencváros Wissel R. Thelander voor T. C. Nguen Ferencváros
95' Doelpunt Ferencváros Doelpunt A. Laidouni Ferencváros 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Ferencváros
Opstellingen Slovan Bratislava - Ferencváros
De opstellingen van Slovan Bratislava en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vladimir Weiss
Coach Stanislav Cherchesov
Voorbeschouwing Slovan Bratislava - Ferencváros

Slovan Bratislava en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Bratislava en Ferencváros in de Champions League vond plaats op 20 juli 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Bratislava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Slovan Bratislava favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ferencváros slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.