Nabeschouwing Sporting CP - Tottenham Hotspur (2-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Sporting CP het dinsdag 13 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in CGD Stadium Aurélio Pereira in Alcochete.

Via de Sporting CP - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Tottenham Hotspur (2-0)

Het Champions League duel tussen Sporting CP en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door Paulinho, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sporting CP opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Arthur Gomes die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sporting CP.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sporting CP.

LIVE Sporting CP - Tottenham Hotspur 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor R. Bentancur Tottenham Hotspur
63' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor H. Morita Sporting CP
71' Wissel Sporting CP Wissel S. Alexandropoulos voor H. Morita Sporting CP
72' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Kulusevski voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
75' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Reis Sporting CP
76' Wissel Sporting CP Wissel Paulinho voor Trincao Sporting CP
81' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Emerson Royal Tottenham Hotspur
84' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor P. Hojbjerg Tottenham Hotspur
90' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Paulinho met assist van Pedro Goncalves Sporting CP 1-0
92' Wissel Sporting CP Wissel Arthur Gomes voor M. Edwards Sporting CP
92' Wissel Sporting CP Wissel R. Esgaio voor N. Santos Sporting CP
93' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Arthur Gomes Sporting CP 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Tottenham Hotspur
Opstellingen Sporting CP - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Sporting CP en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Tottenham Hotspur

Sporting CP en Tottenham Hotspur spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en Tottenham Hotspur elkaar treffen in de Champions League.

Winst Sporting CP 0
Winst Tottenham Hotspur 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 1e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 2e plaats.