Nabeschouwing The New Saints - Linfield (1-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 5 juli 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt The New Saints het dinsdag 5 juli 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Linfield. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - Linfield live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Linfield (1-0)

Het Champions League duel tussen The New Saints en Linfield is onder leiding van scheidsrechter Andrei Florin Chivulete geëindigd in een 1-0 overwinning voor The New Saints. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door R. Brobbel, waarmee The New Saints met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor The New Saints uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE The New Saints - Linfield 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Linfield teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Marriott The New Saints
32' Gele kaart Linfield Gele kaart voor D. Finlayson Linfield
53' Gele kaart Linfield Gele kaart voor M. Clarke Linfield
57' Doelpunt The New Saints Doelpunt R. Brobbel The New Saints 1-0
67' Wissel Linfield Wissel K. McClean voor J. Mulgrew Linfield
69' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor J. Williams The New Saints
73' Wissel Linfield Wissel J. Stewart voor K. Millar Linfield
76' Wissel The New Saints Wissel A. Cieslewicz voor J. Williams The New Saints
79' Wissel Linfield Wissel C. McKee voor R. McDaid Linfield
91' Wissel The New Saints Wissel B. Clark voor D. Redmond The New Saints
92' Gele kaart Linfield Gele kaart voor C. Shields Linfield
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Linfield
Opstellingen The New Saints - Linfield
De opstellingen van The New Saints en Linfield zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Linfield zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.