Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Bayern München (2-4) || Champions League 2022/2023

Woensdag 12 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Viktoria Pilsen het woensdag 12 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Lucní ulice in Plzen.

Via de Viktoria Pilsen - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Bayern München (2-4)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 2-4 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Mane, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Muller op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee L. Goretzka zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 35e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van L. Goretzka. Na 62 minuten wist Viktoria Plzeň eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van A. Vlkanova bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 75e minuut en kwam op naam te staan van Viktoria Plzeň speler J. Kliment, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bartosz Frankowski en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Viktoria Pilsen - Bayern München 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Mane met assist van L. Goretzka FC Bayern München 0-1
14' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller met assist van K. Coman FC Bayern München 0-2
25' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka met assist van T. Muller FC Bayern München 0-3
25' Wissel Viktoria Plzeň Wissel E. Jirka voor J. Kopic Viktoria Plzeň
28' Wissel FC Bayern München Wissel M. Tel voor T. Muller FC Bayern München
35' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka met assist van L. Sane FC Bayern München 0-4
46' Wissel FC Bayern München Wissel E. M. Choupo-Moting voor K. Coman FC Bayern München
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Pernica voor V. Jemelka Viktoria Plzeň
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Holik voor M. Havel Viktoria Plzeň
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kliment voor T. Chory Viktoria Plzeň
56' Wissel FC Bayern München Wissel R. Gravenberch voor L. Goretzka FC Bayern München
62' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt A. Vlkanova met assist van J. Mosquera Viktoria Plzeň 1-4
64' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor N. Mazraoui FC Bayern München
70' Wissel FC Bayern München Wissel P. Wanner voor D. Upamecano FC Bayern München
70' Wissel FC Bayern München Wissel M. Sabitzer voor L. Sane FC Bayern München
75' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt J. Kliment met assist van L. Holik Viktoria Plzeň 2-4
78' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
81' Wissel Viktoria Plzeň Wissel V. Pilar voor A. Vlkanova Viktoria Plzeň
90' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Sabitzer FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Bayern München
Opstellingen Viktoria Pilsen - Bayern München
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.