Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Inter Milan (0-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Viktoria Pilsen het dinsdag 13 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Lucní ulice in Plzen.

Via de Viktoria Pilsen - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Inter Milan (0-2)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door E. Dzeko, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. In de 61e minuut moest P. Bucha van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sandro Schärer een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Viktoria Plzeň verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Inter via een goal van D. Dumfries in de 70e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Inter Milan.

LIVE Viktoria Pilsen - Inter Milan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Sykora Viktoria Plzeň
15' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Kalvach Viktoria Plzeň
20' Doelpunt Inter Doelpunt E. Dzeko met assist van J. Correa Inter 0-1
22' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor V. Jemelka Viktoria Plzeň
60' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Bastoni Inter
61' Rode kaart Viktoria Plzeň Rode kaart voor P. Bucha Viktoria Plzeň
64' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor A. Bastoni Inter
70' Doelpunt Inter Doelpunt D. Dumfries met assist van E. Dzeko Inter 0-2
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Bassey voor T. Chory Viktoria Plzeň
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel E. Jirka voor J. Sykora Viktoria Plzeň
72' Wissel Inter Wissel L. Martinez voor J. Correa Inter
72' Wissel Inter Wissel H. Calhanoglu voor H. Mkhitaryan Inter
72' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor N. Barella Inter
76' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. NDiaye voor L. Kalvach Viktoria Plzeň
76' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Holik voor M. Havel Viktoria Plzeň
78' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gagliardini Inter
84' Wissel Inter Wissel K. Asllani voor M. Brozovic Inter
84' Wissel Viktoria Plzeň Wissel A. Cermak voor A. Vlkanova Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Inter Milan
Opstellingen Viktoria Pilsen - Inter Milan
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.