Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Sheriff (2-1) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 9 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Viktoria Pilsen het dinsdag 9 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Lucní ulice in Plzen.

Via de Viktoria Pilsen - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Sheriff (2-1)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 2-1 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Kliment, waarmee Viktoria Plzeň met 1-0 de leiding nam. Viktoria Plzeň kreeg via T. Chory in de 27e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Orel Grinfeeld de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Sheriff vervolgens op 1-1. Het was R. I. Akanbi die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

In de 62e minuut was het Viktoria Plzeň dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van J. Mosquera, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. In de 85e minuut moest Sheriff verder met een man minder, nadat S. Evangelou een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Orel Grinfeeld, waardoor Viktoria Pilsen een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Viktoria Pilsen - Sheriff 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt J. Kliment met assist van T. Chory Viktoria Plzeň 1-0
17' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Pernambuco Sheriff
26' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor S. Evangelou Sheriff
27' Penalty gemist Viktoria Plzeň Penalty gemist T. Chory Viktoria Plzeň
46' Wissel Sheriff Wissel K. Tejan voor Pernambuco Sheriff
46' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Havel Viktoria Plzeň
47' Penalty Sheriff Penalty R. I. Akanbi Sheriff 1-1
59' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Holik voor J. Kliment Viktoria Plzeň
62' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt J. Mosquera met assist van L. Kalvach Viktoria Plzeň 2-1
69' Wissel Sheriff Wissel G. Botos voor C. Badolo Sheriff
73' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Dedic voor T. Chory Viktoria Plzeň
80' Wissel Sheriff Wissel K. Julien voor A. Ouattara Sheriff
85' Tweede gele kaart Sheriff Tweede gele kaart voor S. Evangelou Sheriff
90' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Trusa voor J. Sykora Viktoria Plzeň
90' Wissel Viktoria Plzeň Wissel V. Pilar voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
94' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor K. Tejan Sheriff
94' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Dedic Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Sheriff
Opstellingen Viktoria Pilsen - Sheriff
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.