Nabeschouwing Žalgiris - Malmo FF (1-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 19 juli 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Žalgiris het dinsdag 19 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Malmo FF (1-0)

Het Champions League duel tussen Žalgiris en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Žalgiris. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door F. Ourega, waarmee Žalgiris met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Žalgiris dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Žalgiris uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Žalgiris - Malmo FF 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Malmö FF Wissel M. Zeidan voor V. Birmancevic Malmö FF
49' Doelpunt Žalgiris Doelpunt F. Ourega met assist van P. Mamic Žalgiris 1-0
70' Wissel Malmö FF Wissel E. Larsson voor F. Beijmo Malmö FF
70' Wissel Malmö FF Wissel H. Larsson voor S. Pena Malmö FF
70' Wissel Malmö FF Wissel O. Toivonen voor A. Christiansen Malmö FF
73' Wissel Žalgiris Wissel G. Jarusevicius voor F. Ourega Žalgiris
73' Wissel Žalgiris Wissel F. Kyeremeh voor M. Oyewusi Žalgiris
73' Wissel Malmö FF Wissel N. Moisander voor M. Olsson Malmö FF
82' Wissel Žalgiris Wissel D. Kazlauskas voor R. Oliveira Žalgiris
82' Wissel Žalgiris Wissel M. Kuklys voor O. Buff Žalgiris
84' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor N. Moisander Malmö FF
87' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor N. Ljubisavljevic Žalgiris
94' Wissel Žalgiris Wissel J. Tadic voor M. Milickovic Žalgiris
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Malmo FF
Opstellingen Žalgiris - Malmo FF
De opstellingen van Žalgiris en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Žalgiris gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Milos Milojevic
Voorbeschouwing Žalgiris - Malmo FF

Žalgiris en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Žalgiris en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 21 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Malmo FF favoriet. 1 keer wist de ploeg van Žalgiris te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Žalgiris. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.