Nabeschouwing Atlético Madrid - Celtic (6-0) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 7 november 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Atlético Madrid het dinsdag 7 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Celtic (6-0)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 6-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Antoine Griezmann, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. In de 23e minuut moest Daizen Maeda van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ivan Kružliak een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Celtic verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Atlético Madrid via een goal van Álvaro Morata in de 47e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 60e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee Antoine Griezmann zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Atlético Madrid geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Samuel Lino. De vijfde treffer van Atlético Madrid viel in de 76e minuut en kwam op naam te staan van Álvaro Morata. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 84e minuut was het Atlético Madrid dat via Saúl Ñíguez de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ivan Kružliak en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Atlético Madrid, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Atlético Madrid - Celtic 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Antoine Griezmann Atlético Madrid 1-0
22' Daizen Maeda Celtic
23' Rode kaart Celtic Rode kaart voor Daizen Maeda Celtic
36' Gele kaart Celtic Gele kaart voor Luis Palma Celtic
47' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van José María Giménez Atlético Madrid 2-0
46' Wissel Celtic Wissel Odin Thiago Holm voor Matt ORiley Celtic
46' Wissel Celtic Wissel Hyun-gyu Oh voor Luis Palma Celtic
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Marcos Llorente voor Pablo Barrios Atlético Madrid
60' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Antoine Griezmann Atlético Madrid 3-0
61' Wissel Celtic Wissel Yang Hyun-Jun voor Kyogo Furuhashi Celtic
61' Wissel Celtic Wissel David Turnbull voor Paulo Bernardo Celtic
65' Wissel Atlético Madrid Wissel Samuel Lino voor Rodrigo Riquelme Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel Saúl Ñíguez voor Antoine Griezmann Atlético Madrid
66' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Samuel Lino met assist van Álvaro Morata Atlético Madrid 4-0
71' Wissel Celtic Wissel Tomoki Iwata voor Callum McGregor Celtic
71' Wissel Atlético Madrid Wissel César Azpilicueta voor Nahuel Molina Atlético Madrid
76' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van Samuel Lino Atlético Madrid 5-0
77' Wissel Atlético Madrid Wissel Çağlar Söyüncü voor José María Giménez Atlético Madrid
84' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Saúl Ñíguez met assist van Samuel Lino Atlético Madrid 6-0
90' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Çağlar Söyüncü Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Celtic
Opstellingen Atlético Madrid - Celtic
De opstellingen van Atlético Madrid en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Celtic

Atlético Madrid en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kružliak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Celtic in de Champions League vond plaats op 25 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Atlético Madrid 0
Winst Celtic 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Celtic terugvinden op de 4e plaats.