Nabeschouwing Benfica - Inter Milan (3-3) || Champions League 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Benfica het woensdag 29 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Inter Milan (3-3)

De Champions League 2023/2024 wedstrijd tussen Benfica en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Benfica kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van João Mário. Benfica vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Mário op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee João Mário zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 51 minuten deed Marko Arnautović iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Inter werd verkleind tot 3-1. In de 58e minuut kwam Inter weer dichterbij, nadat Davide Frattesi de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 72e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Inter speler Alexis Sánchez. Na 86 minuten werd António Silva van Benfica met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Benfica het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andris Treimanis bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Benfica - Inter Milan 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Benfica Doelpunt João Mário met assist van Casper Tengstedt Benfica 1-0
6' João Mário Benfica
13' Doelpunt Benfica Doelpunt João Mário Benfica 2-0
34' Doelpunt Benfica Doelpunt João Mário met assist van Casper Tengstedt Benfica 3-0
51' Doelpunt Inter Doelpunt Marko Arnautović met assist van Yann Bisseck Inter 3-1
53' Marko Arnautović Inter
58' Doelpunt Inter Doelpunt Davide Frattesi met assist van Francesco Acerbi Inter 3-2
67' Wissel Inter Wissel Juan Cuadrado voor Matteo Darmian Inter
68' Wissel Inter Wissel Nicolò Barella voor Davy Klaassen Inter
68' Wissel Inter Wissel Marcus Thuram voor Marko Arnautović Inter
72' Gele kaart Benfica Gele kaart voor João Mário Benfica
72' Penalty Inter Penalty Alexis Sánchez Inter 3-3
76' Gele kaart Inter Gele kaart voor Juan Cuadrado Inter
77' Wissel Inter Wissel Federico Dimarco voor Stefan de Vrij Inter
78' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Morato Benfica
79' Wissel Benfica Wissel Orkun Kökcü voor Florentino Benfica
79' Wissel Inter Wissel Lautaro Martínez voor Alexis Sánchez Inter
79' Wissel Benfica Wissel Petar Musa voor Casper Tengstedt Benfica
84' António Silva Benfica
86' Rode kaart Benfica Rode kaart voor António Silva Benfica
89' Wissel Benfica Wissel Tomás Araújo voor Ángel Di María Benfica
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Roger Schmidt Benfica
99' Wissel Benfica Wissel Chiquinho voor João Mário Benfica
99' Wissel Benfica Wissel Tiago Gouveia voor Rafa Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Inter Milan
Opstellingen Benfica - Inter Milan
De opstellingen van Benfica en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Inter Milan

Benfica en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Inter Milan in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 2 keer wist de ploeg van Benfica te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benfica. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Benfica 0
Winst Inter Milan 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 4e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.